Polaris World

By: Polaris Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Sep-2008 03:30 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidil Fitri

Quote:
Seksa benar rasanya nak upload satu gambar sejak akhir2 ni....susah betul...sebab tu jarang update...gambar banyak...tapi tak leh nak buat apa...

Apa pun...salam aidil fitri buat semua yang mengenali saya...yang tak kenal saya...tapi singgah di FP ni...terima kasih daun keladi...sori sebab tak dapat update selalu...macam2 masalah pulak timbul...hari tu laptop...la ni...masalah line pulak...

Juga buat adik-beradik...akak tunggu korang balik tau...kalau tak den rayo kek lain la.... ...buat kawan-kawan di BTPN, PKG N. Sembilan dan seluruh Malaysia...terutama kawan2 yang selalu den menyakat dan mengato...mintak maap banyak2 yooo....

Juo kawan2 FP...walaupun tak mengenali anda...tetapi terima kasih atas sokongan anda kepada saya




Thursday, 11-Sep-2008 08:17 Email | Share | | Bookmark
Beauty N Paradise

Quote:
dah lama tak buat editing...tak sempat..yang ni wall peper aku...lepas format semula...ni lagu yang menyebabkan laptop ni kena virus.




When marimba rhythms start to play
Dance with me, make me sway
Like a lazy ocean hugs the shore
Hold me close, sway me more

Like a flower bending in the breeze
Bend with me, sway with ease
When we dance you have a way with me
Stay with me, sway with me

Other dancers may be on the floor
Dear, but my eyes will see only you
Only you have the magic technique
When we sway I go weak

I can hear the sounds of violins
Long before it begins
Make me thrill as only you know how
Sway me smooth, sway me now

Other dancers may be on the floor
Dear, but my eyes will see only you
Only you have the magic technique
When we sway I go weak

I can hear the sounds of violins
Long before it begins
Make me thrill as only you know how
Sway me smooth, sway me now
You know how
Sway me smooth, sway me now



Friday, 29-Aug-2008 09:54 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday

Quote:
Happy Birthday to :

Ateh 15 Ogos
Baby Aman 17 Ogos....
Andak 31 Ogos coming soon...this Merdeka Day
n to Kak Long also 31 Ogos
Dina 1 Sept....

Happy Birthday 2 all of you...

Gambar2 kemudian ek...wish je dulu...semoga panjang umur dalam iman...


Sunday, 24-Aug-2008 02:12 Email | Share | | Bookmark
Karnival Pembestarian Sekolah 2008

Sepatutnya aku dah war2kan karnival ni kat FP last week lagi. 22 Ogos - 24 Ogos 2008. Hari ni last day...Tapi dengan laptop yang diserang virus, buat segala2nya tertangguh. Dah 4 hari berulang-alik ke Serting. Rasa dah macam ke apa dah ni...ni adalah sikit gambar2 masa karnival.

Quote:
Cuma guna kamera Canon PowerShot je. Rasa tak puas hati..tapi ok jugaklah daripada tak ada langsung bahan.Ni persembahan kebudayaan dari murid-murid sekolah berdekatan...SMK Undang Jelebu, SK Serting Hilir, SK Sungai Sampo dan SJKC Chi Wen.

Kalau ada yang nak datang...masih sempat lagi...Majlis penutupan petang ni...24 Ogos. Yang Berbahagia Tan Sri Dr. Zulkurnain bin Hj Awang (KSU Kem. Pel Malaysia) akan menutup majlis pada petang ni.Jom Karnival di Kompleks Rakan Muda Serting, Daerah Jempol....macam2 ada...semua berkaitan dengan ICT. Tapi kalau nak tengok persembahan kebudayaan pun ada jugak...

Takziah buat keluarga Mak Teh di Kota TInggi...Busu sms akak pagi tadi. Maaf sebab tak dapat ziarah Mak Teh dan family sebab program habis petang ni. Akak jadi MC dalam majlis ni...Salam takziah buat Mak Teh sekeluarga dari akak, andak, along, ajak dan adik-beradik di Rembau. Semoga Allayarham Pak Teh dicucuri rahmat oleh Allah swt.












Wednesday, 13-Aug-2008 09:15 Email | Share | | Bookmark
Mentari Jakarta 2

sebelum sampai ke Indonesia...dalam kepala mesti tak de masalah bila nak berkomunikasi dengan orang sana...rupa2nya sangkaan tu meleset betul...dah sampai..baru lah tau...serupa macam ayam cakap ngan itik...nak minta air kosong pun tak tau apa nak cakap...

Ni gambor Jawa + Pakistan... Maaf ya pak, fotonya di uploadkan ke fotopages saya...(baca kena guna bahasa Indonesia)





Ni pulak...2nd bos...dah penat shopping...sampai tertidur kat kerusi...tu berangan nak ajak kita orang berjalan lagi...hehehe..tuan...jangan marah ek...





selamat tinggal Jakarta...ada umur...kami sampai lagi...insyaallah







Quote:
sebenarnya teringin nak upload lagi...tapi line internet masalah betul la..kejap ok..kejap lagi tah apa jadik... tu yang boring nak mengadap laptop lama2...


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net