Polaris World

By: Polaris Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Jan-2009 01:12 Email | Share | | Bookmark
Salam Maal Hijrah

Rasanya belum terlambat lagi untuk mengucapkan Salam Maal Hijrah dan salam tahun baru 2009 kepada anda semua. Beribu-ribu ampun dan maaf kepada sesiapa yang melawat blog ni. Buat masa ni saya memang tak sempat untuk update. Entah kenapa tiba-tiba je banyak perkara yang perlu diselesaikan. Ditambah lagi dengan masalah line internet.

Insyaallah masalah ni akan dapat diselesaikan dalam sedikit masa lagi. Rasa macam nak tutup blog ni dan buat blog baru...bukan apa...sebab dah terlalu lama tak update...tapi rasa macam tak best pulak...tengoklah macam mana nanti.

Semoga dengan tahun baru dengan azam baru...saya dapat melangkah dengan lebih jauh lagi dalam bidang fotografi...ditambah dengan kata-kata semangat dari sifu dan kawan-kawan yang sama minat dalam bidang yang sama.

Sesuatu yang tak terfikir dalam kepala dan tak terfikir untuk memiliki...tapi dalam tahun 2009 ni, alhamdulillah dah dapat saya capai.

Quote:
ni jawapan untuk dil...sori ek lambat respon...tu gambar pelajar-pelajar dari Singapura, Brunei, Indonesia, Filipina dan Thailand. Sebenarnya banyak lagi gambar..tapi susah sangat nak upload...tu sebabnya cuma ada satu gambar je...

Alhamdulillah, tahun 2008 dapat dilalui dengan keyakinan yang tinggi walau hati pernah tercalar. Pernah hampir menjadi seorang yang pendendam, tapi bila terfikir semua tu takkan kemana, akhirnya semuanya hilang sendiri. Dengan kata-kata semangat dari kawan-kawan, especially my bos, semuanya kembali seperti sedia kala.

Semoga tahun 2009 dapat meningkatkan lagi semangat untuk bekerja dengan lebih baik, sebab dalam 3 tahun kebelakangan ni, keupayaan tu seakan menurun. Meter kerja jauh langsung berbanding masa kat sekolah...

Sekali lagi Salam Maal Hijrah, Selamat Tahun Baru pada semua.





Monday, 17-Nov-2008 07:39 Email | Share | | Bookmark
Pertukaran Pelajar ASEAN 2008

 


Wednesday, 15-Oct-2008 02:35 Email | Share | | Bookmark
Konvensyen PKG 2008-Royale Bintang Seremban

Quote:
Pertama kali ambil gambar dalam majlis besar...rasa sejuk kaki n tangan. Setiap kali ke depan untuk ambil gambar...ramai yang menyakat...sebabnya aku wakil tunggal perempuan yang terlibat untuk ambil gambar...Aku kata kat sifu...aku malu nak ke depan...tapi dia kata...pegi je...lesen besor tu...Lagi satu sebab...sifu kata...ni assignment untuk aku...aduh...sesak nafas jadi nye..

Dalam malu...cemas...pegi lah jugak...at last boleh jugak menyesuaikan diri dengan suasana...tapi usikan dari kawan2 tetap ade...rasa tak leh nak angkat muka setiap kali lalu kat dia orang...tapi wat muka seposen je...macam bagus je

Tima kasih kat sifu sebab percaya kat aku... Ah Tam...walau engkau kata tak de bintang untuk gambar yang aku amik...tak pe...cabaran untuk aku tu...

Cik Cob, Ustaz, Kamal, Badiuzzaman, Nik, Cik Man...yang dah jadi tukang gambor le ni...tahniah le...nanti saya tolong promo blog Cik Man kat sini...ok kan? Cik Halib (jangan marah daaa..... )...seronok jumpa kome semua kat sana...












Monday, 13-Oct-2008 07:36 Email | Share | | Bookmark
Mama Mia - The Movie

Quote:
Ni untuk peminat ABBA. Really love the songs. Pastinya dah ramai yang tengok cerita ni...walau jalan cerita agak simple...tapi lagu2nya cukup mengesankan...cuma agak kelakar sikit bila tengok Pierce Brosnan menari...sebab selama ni tak pernah pun tengok dia menari...Meryl Streep...she's the best!!
Winner Takes it All


I don't wanna talk
About things we've gone through
Though it's hurting me
Now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That's her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool
Playing by the rules

The gods may throw a dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear

The winner takes it all
The loser has to fall
It's simple and it's plain
Why should I complain?

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you?
Does it feel the same
When she calls your name?
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say?
Rules must be obeyed

The judges will decide
The likes of me abide
Spectators of the show
Always staying low
The game is on again
A lover or a friend
A big thing or a small
The winner takes it all

I don't wanna talk
'Cause it makes me feel sad
And I understand
You've come to shake my hand
I apologize
If it makes you feel bad
Seeing me so tense
No self-confidence
But you see

The winner takes it all
The winner takes it all

The game is on again
A lover or a friend
A big thing or a small
The winner takes it all
The winner takes it all


Monday, 13-Oct-2008 02:40 Email | Share | | Bookmark
Raya 2008

Rasanya adilfitri kali antara yang menyeronokkan walaupun demam. Sebab dah dapat turunkan sedikit sebanyak ilmu kat anak2 saudara... rasanya macam tok bomoh pulak... ye lah...dapat ajar dia orang buat ketupat...masak rendang...kali ni dia orang semua rajin betul...so dalam demam, letih puasa n buat persediaan untuk raya...kira ok lah...Ingatkan pagi2 raya tahun ni kena raya sorang2...rupanya ramai betul ada kat rumah...huh rasa best betul!!

Andak n family


Atam n Family


Along n family




ni...Nabil...versi Chengkau


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net