Polaris World

By: Polaris Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Apr-2008 00:40 Email | Share | | Bookmark
out of nothing...

hi everyone out there....sorry..there's nothing to upload this week...busy with exam...last paper yesterday...

today......i'm getting back to work but having fever againnnnn!!!!

n also..have no idea what to do....may be next week...when my head is clear again

ok...have a nice day to all of you...n Happy Birthday to all of my friends(Pak Lah, Cik Mat Mahmood, n who ever born in APRIL...including my sister...i have nothing to offer you...no songs to comfort you....but may Allah bless all of you....including you my....


Saturday, 12-Apr-2008 05:50 Email | Share | | Bookmark
For u

 


Saturday, 12-Apr-2008 02:47 Email | Share | | Bookmark
World Book Fare 2008

 
 
 
View all 11 photos...
sekali lagi entry pesta buku antarabangsa...tapi kali ni untuk semua yang aku jumpa semasa pesta buku tu berlangsung...ingatkan nak gantung kamera seminggu ni..tapi sifu kata kena ambil jugak gambar...terutama "event". sebab dia tau kelemahan aku ialah nak ambil gambar time2 macam ni...

ni pun rasa punya lah payah aku nak deal dengan semua orang yang aku jumpa bila nak ambil gambar. dia orang ok je...aku je yang rasa tah apa2....























Saturday, 12-Apr-2008 02:41 Email | Share | | Bookmark
Happy Belated Birthday

 
sori pak lah...lambat upload...ni tak de editing ye...pun tengah maleh nak buat apa-apa kat gambor tu...tu yang jadik macam tu....lagi satu...jangan marah ek sebab letak gambor yang kat tengah tu...hehehe...sebab pak lah kan selalu curik gambor saya......



Monday, 7-Apr-2008 07:19 Email | Share | | Bookmark
Selamat pagi Kuala Lumpur

 
Tengok gambar ni teringat pemandangan bandar New York,. Tak pernah pegi pun...cuma tengok dalam CSI New York....

gambar ni amik masa stay kat Hotel Legend depan PWTC...last week...kawan2 lain semua geram je..sebab dia orang tak leh nak amik gambar course bilik dia org tak de balkoni ...cuma tengok dari tingkap je laa... gambar tu nampak senget sikit...syok agt amik gmbr sampai tak perasan bangunan tu nampak condong.


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net