Polaris World

By: Polaris Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-May-2008 08:56 Email | Share | | Bookmark
Potrait

 
 
 
View all 4 photos...
Dah beberapa minggu tak dapat update fotopages...hard week..hard day...tambah dengan line internet yang kadang-kadang tak berapa ok..ni tumpang update kat free zone... orang lalu keliling...buat tak peduli je...

buat broz...betul saya memang zero bab grafik ni...semuanya saya belajar sendiri...dari apa yang saya lihat...dari apa yang saya baca...there's more to learn...and i know there's no excuses in learning..

sekarang ni tengah belajar edit gambar...sejak dah boleh sikit2 nak buat gambar tu cantik, habis segala gambar jadi bahan eksperimen... termasuklah muka sendiri...bila dah dapat buat...huh rasa macam nak melompat2... ...rasa muka dah jadi macam muka artis...

tengah update FP tiba teringat kat lagu ni...rasa tersentuh hati seketika...tah pasal apa asyik teringat kat lagu-lagu lama...yup...memories...old memories...thats real life...

Berkorban Apa Saja

Berkorban apa saja
Harta atau pun nyawa
Itulah kasih mesra
Sejati dan mulia

Kepentingan sendiri
Tidak diingini
Bahagia kekasih
Saja yang diharapi

Berkorban apa saja
Harta atau pun nyawa
Itulah kasih mesra
Sejati dan mulia
hmm... hmm... hmm...

Untuk menjadi bukti
Kasih yang sejati
Itulah tandanya
Jika mahu diuji

Berkorban apa saja
Harta atau pun nyawa
Itulah kasih mesra
Sejati dan mulia








Sunday, 11-May-2008 07:43 Email | Share | | Bookmark
Happy Mother's Day

"Semoga cerdik mu secerdik Aishah, cantik mu secantik Ainul Mardhiah, pengorbananmu setinggi Sumaiyah, ikhlas mu seikhlas Rabiatul Adawiyah...semoga tempat mu di syurga Al Jannah....Selamat Hari Ibu" untuk semua para ibu...

Sesungguhnya bersyukurlah kerana anda masih punya ibu...masih ada seseorang untuk tempat mengadu kasih...masih ada seseorang untuk mengadu duka dan lara...

terima kasih ibu, mak, mama, umi, mummy kerana melahirkan kami...kami berbangga menjadi anakmu...terima kasih kerana sentiasa mendoakan kami untuk menjadi anak yang soleh dan solehah di dunia dan di akhirat...

walau mak dah pergi 4 tahun dulu, mak sentiasa di hati akak...

Kasihnya Ibu

Kasihnya ibu
Membawa ke syurga
Kasihnya saudara
Masa berada

Berkorban raga
Rela binasa
Berkorban nyawa
Tanda kasihnya

Kasihnya ayah
Sanggupkah berpisah
Dan kasih anaknya
Berkorban nyawa

Biar pun jiwa
Akan tersiksa
Ikhlas dan rela
Asal kau bahagia


Thursday, 8-May-2008 07:34 Email | Share | | Bookmark
Pertandingan Kawad Kaki Peringkat Negeri Sembilan 2008

 
 
 
View all 8 photos...









My first job...penat giler bila kena cover tiga tempat. Tapi bila sifu dah tengok semua gambar, dia kata 'good job'...lega rasanya...lagi best bila sifu kata....tak sio-sio den jadi tok guru....hehehe...bestnye


Tuesday, 29-Apr-2008 09:47 Email | Share | | Bookmark
no end steps

 


Tuesday, 29-Apr-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark
Walking in the rain...

 
I like walking in the rain...cause no one know i'm crying...



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net