Polaris World

By: Polaris Rahman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-May-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
My world

 
 



Friday, 16-May-2008 03:38 Email | Share | | Bookmark
Legend Hotel Kuala Lumpur

 
 
 
View all 4 photos...





tah kenapa sejak akhir-akhir ni aku langsung tak boleh nak teruskan apa yang telah aku buat sebelum ni...yang boleh cuma upload gambar yang dah aku snap...tah bila nak mula balik...dalam kepala banyak idea...tapi bila nak buat...semua tak jadi...


Thursday, 15-May-2008 05:59 Email | Share | | Bookmark
Mengadap Tunku Besar Tampin

 
 
 
Pertama kali mengadap Tunku Besar Tampin dan Tunku Isteri...bos kata kena ikut sekali...aduh...nervous betul...dah lah tak tau bab protokol ni...kena pulak amik gambar...tapi alhamdulillah...semua ok je bila dah jumpa tunku berdua...

Cuma petangnya bila gi ambil gambar semasa Forum Hari Guru di SMK TBS...dah last...aku buat mistake...tah apa bengong kepala ni...boleh pulak masa penyampaian cenderahati aku buat diam je....aduh....terlepas gambar pengarah...dah tu angle tak kena pulak....rasa nak tergolek kat situ jugak.... kalau lah sifu ada mesti tepuk dahi punya

member kata...jadikan pengajaran... nak tengok gambar yang last tu pun sampai hari ni tak berani...hehehe...






Monday, 12-May-2008 07:43 Email | Share | | Bookmark
Sepetang di Pedas Perdana

 
 
dah lama try nak ambil gambar sunset kat depan rumah adik ni...sebab tempat dia memang strategik...rumah atas bukit...
tapi tak pernah menjadi...terlambat datang lah...cuaca tak ok lah...hari ni ambil jugak...walau gambar tak ok sangat...matahari pun tak berapa nampak...tapi nak shoot sunset punya pasal....belasah je lah...






Monday, 12-May-2008 06:24 Email | Share | | Bookmark
My day...my time

 
 
 
View all 5 photos...






ni tak de apa-apa motif...saje je...asyik upload gambar orang lain...hari ni upload gambar sendiri pulak..


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net